Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sofimob Team
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Spatii birouri + teren + hala Oradea
475000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sofimob Team propune spre vanzare cu COMISION 0% la cumparator in municipiul Salonta, doua constructii + hala amplasate pe un teren imprejmuit in suprafata totala de 4.500 mp.

Hala are o suprafata construita de 300 mp putand fi utilizata atat pentru depozitare cat si pentru desfasurarea unor activitati economice, enumeram cu titlu exemplificativ dar nu limitativ: service auto, spalatorie auto, garaje, etc.
O constructie la sol din caramida, in suprafata construita de 600 mp ce poate fi utilizata pentru activitati de birouri, productie, depozitare dar si in scop rezidential.

O alta constructie de tip P+1 din caramida cu o suprafata construita de 500 mp din care: parter 250 mp construiti prevazut cu spatii birouri, spatii depozitare, grupuri sanitare si etajul cu o suprafata construita de 250 mp este prevazut cu incaperi ce pot fi utilizate atat in scop rezidential cat si comercial. Incaperile sunt mobilate si utilate.

Alte utilitati: curent trifazat, incalzire centrala pe lemne si peleti, aer conditionat, geamuri termopan, aspirator incorporat in intreaga cladire la sol.
Toate acestea reprezinta o buna oportunitate de investitie raportat la amplasare si la faptul ca este la o distanta foarte scurta de DN79/E671. Detine conditii foarte bune de acces auto de mare tonaj.

Pe langa cele descrise mai sus terenul si constructiile aferente pot fi utilizate si pentru: centre colectare, centre productie, sedii firme curierat, infiintare centru comercial, sala de sport, gradinite private, etc.

Pret de vanzare 475.000 Euro Negociabi.
Din Gura in Gura
Alte Produse