Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sofimob Team
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cladire /hala/teren
450000 €
Brand
Imobiliare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sofimob Team propune spre vanzare cu comision 0% la cumparator in municipiul Salonta, Judetul Bihor, doua  constructii +  hala, amplasate pe un teren imprejmuit in suprafata totala de 3500 mp.
Hala are o suprafata construita de 300 mp putand fi utilizata atat pentru depozitare cat si pentru desfasurarea unor activitati economice, enumeram cu titlu exemplificativ dar nu limitativ: service auto, spalatorie auto, garaje,productie, etc.

O constructie la sol din caramida, in suprafata construita de 600 mp ce poate fi utilizata pentru activitati de birouri, productie, depozitare  dar si in scop rezidential.

O alta constructie de tip P+1 din caramida cu o suprafata construita de 500 mp din care: parter 250 mp construiti, prevazut cu spatii birouri, spatii depozitare, grupuri sanitare si etajul cu o suprafata construita de 250 mp este prevazut cu incaperi ce pot fi utilizate atat in scop rezidential( intrucat are dormitoare, bucatarie,camere de zi, bai, dressing) cat si comercial.

Incaperile sunt mobilate si utilate cu mobilier modern, aparatura electrica si electrocasnica de ultima generatie(smart TV, cuptor incorporabil, plita, masina de spalat,combina frigorifica etc)
Alte utilitati: curent trifazat, incalzire centrala pe lemne si peleti, aer conditionat, geamuri termopan, aspirator incorporat in intreaga cladire la sol, instalatie electrica refacuta complet.
Toate acestea  reprezinta o buna oportunitate de investitie raportat la amplasare si la faptul ca este la o distanta foarte scurta de DN79/E671. Detine conditii foarte bune de acces auto de mare tonaj.
Pe langa cele descrise mai sus terenul si constructiile aferente pot fi utilizate si pentru: centre colectare, centre productie, sedii firme curierat, infiintare centru comercial, sala de sport, gradinite private, etc.
Pret de vanzare 469000 Euro Negociabil

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0744.550.739 -
Din Gura in Gura